Latest Nutrition Power Foods Vegetables

Parsakaali on pakattu täyteen terveyshyötyä sinulle

Parsakaali on pakattu täyteen terveyshyötyä sinulle

parsakaali on täynnä terveyshyötyjä, mikä tekee siitä erittäin hyvän superruoan. Ongelmana on, että sillä on maine olla Amerikan vihatuimpia vihanneksia. Joko rakastaa sitä tai vihaa sitä.

“Älä koskaan syö parsakaalia, kun kameroita on ympärillä.” ~ Michael Stipe

“Äitini sanoi minulle, et täytyy laittaa suuhun mitään, mitä et halua. Sitten hän sai minut syömään parsakaalia, mikä tuntui kaksoisstandardilta. ”~ Sarah Millican

Tosiasia on, että parsakaali on Amerikan suosikki vihannes; tutkimuksen mukaan 47 prosenttia Yhdysvalloista ilmoitti, että. 50 valtiosta 38 osavaltion 38 ihmisten äänestyksessä oli, että parsakaali on heidän suosikki vihannes.

On aika oppia kaikista parsakaalin eduista ja paljon muuta.

Contents

Parsakaalin terveyshyödyt

Hyödyllistä sydämen terveydelle.

Höyrytettyjen parsakaalien säännöllinen syöminen on todettu vähentävän sydän- ja verisuonisairauksien riskiä, ​​koska se vähentää kehon kolesterolia.

Toisessa tutkimuksessa havaittiin, että kun vihanneksia lisätään ruokavaliossa, etenkin ristikkovihanneksissa, oli pienempi riski sydänsairauksiksi.

Myös runsaskuituisuus auttaa alentamaan kolesterolia ja estämään kolesterolia pääsemästä

Vähentää syöpäriskiä

Ei ole superruokia syövän estämiseksi, mutta Most cancers Research UK: n mukaan terveellinen ruokavalio voi vähentää syöpäriskiä.

Parsakaalissa on sulforafaania ja tutkimukset ovat osoittaneet, että se voi vähentää joidenkin syöpien riskiä.

Tutkimuksissa havaittiin, että se voi vähentää eturauhassyövän riskiä.

Soveltuu diabeetikoiden verensokerin hallintaan

Parsakaalin on havaittu auttavan diabeetikoita. Tutkimus osoitti, että tyypin 2 diabeetikot, jotka käyttivät parsakaalien ituja päivittäin yhden kuukauden ajan, laskivat insuliiniresistenssiä.

Hyödyllinen laihtumiseen.

Se sisältää paljon kuituja, proteiineja ja vieroittaa fytokemikaaleja ja yhdellä kupilla keitetyt parsakaali on useless 31 kaloria eikä rasvaa. Lisäksi siinä on korkea vesipitoisuus, joka täyttää vatsasi, mikä auttaa lopettamaan ylensyöntiä.

Tämä vihannes on varmasti älykäs hiilihydraatti ja koska siinä on paljon kuitua, se auttaa ruuansulatuksessa, estää ummetusta, pitää verensokerin tasapainossa ja hallitsee ylensyöntiä. Toinen hyvä uutinen on, että kupillisessa parsakaalia on yhtä paljon proteiinia kuin kupillisessa riisiä, jossa on vain puolet kaloreista.

Joten kaikki parsakaalin terveyshyödyt auttavat todella pitämään sinut ravitsemana eikä syömään liikaa.

 parsakaalin terveyshyödyt

 parsakaalin terveyshyödyt

ehkäisee silmien soluvaurioita

. Se sisältää hyvän määrän antioksidantteja luteiinia ja zeaksantiinia, joiden on havaittu estävän hapettumisstressiä ja silmävaurioita. tutkimukseen.

alkalisoiva ruoka

On tärkeää pitää kehosi tasapainossa happa-emäksisessä osastossa. Kun saamme liian happamaksi, on monia terveysongelmia, joten alkalista muodostavien ruokien syöminen on erittäin tärkeää. Parsakaali on yksi monista alkalisia muodostavia ruokia. Lisätietoja kehon tasapainottamisesta.

Voi hidastaa ikääntymistä

Parsakaalissa on runsaasti sulforafaania, jonka tutkimusten on osoitettu auttavan hidastamaan ikääntymisprosessia.

Hyvä luun terveydelle

“ Koko luuranko korvataan 7-10 vuoden välein. Luurankojen uudistamisen aikana elimistö vapauttaa kalsiumia luusta verenkiertoon yksilön aineenvaihduntatarpeiden tyydyttämiseksi. ”Katarzyna Maresz, PhD, Kansainvälinen tiede- ja terveyssäätiö, Puola.

Tässä vihannesessa on paljon kalsiumia ja Okay-vitamiinia, joka ovat erittäin tärkeitä luun terveydelle ja osteoporoosin ehkäisylle.

Suuntaus on, että tarvitsemme vain kalsiumia, mutta itse asiassa liian paljon voi aiheuttaa terveysongelmia. Lääke on Okay-vitamiini, koska se on välttämätön sitoutumiseen kalsiumin kanssa luiden luomiseksi. Yksi kuppi parsakaalia tarjoaa erittäin suuren määrän Okay-vitamiinia yli 270 prosentilla päivittäisistä tarpeistasi.

On havaittu, että fosfori, sinkki ja A- ja C-vitamiinit ovat myös erittäin tärkeitä terveille luille.

tehokas antioksidantti

Parsakaalissa on hyvä määrä C-vitamiinia sekä flavonoideja, joita C-vitamiini tarvitsee toimimaan hyvin. Sillä on myös muita tärkeitä antioksidantteja, kuten karotenoideja luteiini, zeaksantiini ja beetakaroteeni. Lisätietoja antioksidantteista.

Hyvä sulamiseen ja vähentää ummetusta.

Parsakaali, joka on runsaasti kuitua sisältävä vihannes, auttaa pitämään ruuansulatuksen terveenä säännöllisillä suoliston liikkeillä.

Huomaa

Parsakaali sisältää goitrogeenejä, jotka ovat luonnolliset aineet, jotka voivat häiritä kilpirauhanen roolia.

Suurimmalle osalle terveitä ihmisiä ei ole vaaraa, enimmäkseen niille, joilla on kilpirauhasen ongelmia, heidän terveydenhuollon ammattilaistensa on suositeltavaa rajoittaa ristikkäisten vihannesten määrää, jotka sisältävät nämä yhdisteet. Apuna voi olla ristikkäisten vihannesten keittäminen, koska se näyttää inaktivoivan goitrogeeniset yhdisteet, joten vihannesten höyryttäminen on järkevää.

Parsakaaliravinto

Yksi kuppi hienonnettuja raa'ita parsakaalia sisältää 2,6 grammaa proteiinia, yli 100 prosenttia päivittäisestä C- ja Okay-vitamiinin tarpeestasi. Se on myös hyvä folaatin, A-vitamiinin ja kaliumin lähde. Ja siinä on useless 31 kaloria ja 0 grammaa rasvaa. Opi kaikki parsakaalin ravinteita koskevat yksityiskohdat.

“Pidä se, Newman, et söisi parsakaalia, jos se olisi paistettua suklaakastiketta.” ~ Jerry Seinfeld Newmaniin.

parsakaali Trivia

 • . Parsakaali tunnetaan nimellä "Jewel Nutrition Crown", koska se on erittäin ravitsevaa.
 • Sen nimi tarkoittaa "kaali itä", joka on peräisin italialaisesta sanasta "broccolo".
 • "Parsakaali, jonka ovat kasvataneet John ja Mary Evans of Palmer, Alaska, USA, vuonna 1993 painoi 15,87 kg (35 lb). ”~ Guinnessin ennätykset
 • Viimeisen 25 vuoden aikana parsakaalin kulutus on kasvanut yli 940 prosenttia.
 • Se on osa kaaliperhettä. 19659047] Parsakaali on itse asiassa suuri kukka, jonka valitsemme ennen kuin se kukkii.
 • Löydät sen useissa väreissä syvästä salviasta aina tummanvihreäksi ja violettivihreäksi.
 • Kiina ja Intia ovat suurimmat parsakaalin tuottajia ja Yhdysvallat on kolmas ja kasvaa yli miljoona tonnia.
 • Romane sco-parsakaalissa on kauniita kukkia ja se on todella kukkakaaliperhe. Katso alla oleva kuva.

 parsakaalin terveyshyödyt parsakaalin terveyshyödyt roomalainen parsakaali

parsakaalin historia

 • se on ollut olemassa vähintään 2000 vuotta.
 • sitä viljeltiin Italiassa, antiikin Rooman aikana, luonnonvaraisesta kaali.
 • Saapui Englantiin 1800-luvun puolivälissä ja sitä kutsuttiin ”italialaisiksi parsaksi”.
 • Parsakaali tuli Yhdysvaltoihin italialaisten maahanmuuttajien kanssa, mutta siitä ei tullut laajalti tunnettua ennen kuin 1920-luku.

 parsakaalin terveyshyödyt parsakaalin terveyshyödyt Kaaliperhe

Parsakaali on ristinristikossa (kapsasperhe)

kukkakaali, ruusukaali, kaali ja lehtikaali kuuluvat samaan perheeseen. . Myös vähemmän tunnetut vihannekset: rukki, kaalirabi, parsakaali, daikon ja vesikrassi.

Opi lisää tärkeimmistä risteävistä vihanneksista.

Kukkakaali on täynnä uskomattomia terveyshyötyjä – Ravitseva kukkakaali on täynnä uskomattomia terveyshyötyjä, jotka auttavat. estää syöpää, suojaa silmiä ja auttaa jopa laihtumisessa. Se on yksi 30 parhaan superfood-kasviksen joukosta, koska se on täynnä niin monia terveyshyötyjä. Tautien torjunta- ja ehkäisykeskusten kokonaisravinnetiheysindeksi on vahvistanut tämän.

5 syytä rakastaa ruusukaalia ja 7 vinkkiä, jotka parantavat niiden makua paremmin – Jos olet jo päättänyt, että et pidä ruusukaalista, se johtuu todennäköisesti siitä, että jossain vaiheessa elämääsi joku tarjosi sinulle joitain, joiden maukas, pähkinäinen ja makea maku oli keitetty pois. Kun opit keittämään ne oikein, saatat löytää ne kokonaan namia! Ruusukaalit näyttävät minikaposilta ja ovat itse asiassa samassa perheessä.

Kaali – iso voima ruokaa – Jos haluat kauniin hehkuvan ihon ja riittävän voimakkaan immuunijärjestelmän torjumaan kaiken, älä unohda tätä ravitseva mutta yleinen vihannes. Kaali on voimakas. Muinaisten parantajien mielestä se sisälsi kuuvoimaa, koska se kasvoi kuuvalossa. Moderni ravintotiede ymmärtää sen voiman johtuvan korkeasta rikki- ja C-vitamiinipitoisuudesta. Joko niin – se on syytä lisätä viikk ruokavalioosi.

Kale – 8 terveyshyötyä ja -varoitusta – Löydä uusin tähtiravintola; lehtikaali on täynnä terveyshyötyjä. Lue lisää kaalia, hanki reseptejä ja opi varoituksia. Kaalaa kutsuttiin kerran 'köyhien ihmisten ruokiaksi', mutta nyt se on uusi suuntaus. Julkkikset, kuten Angelina Jolie, Woody Harrelson ja Gwyneth Paltrow, syövät kaikki lehtikaalia tunteaksesi olonsa paremmaksi ja pitäen tähtiä varten tarvittavan 'tyylikkään fyysisen'.

Sesame Streetin "Hurray-Hurray for parsakaali"

To Get Parsakaalin terveyshyödyt syövätkö sitä parhaiten raa'ana vai keitetynä?

Journal of Agricultural and Meals Chemistry -yrityksen vuoden 2008 raportissa todettiin, että keittäminen ja höyryttäminen oli parasta säilytä parsakaalin antioksidantti-asema, mutta että sen keittäminen voi tuhota C-vitamiinin. [19659002] Toinen tutkimus osoitti kuitenkin, että raa'at parsakaalit olivat parasta, kun on kyse sulforafaanipitoisuuksien säilyttämisestä.

Lyhyesti sanottuna, syötkö parsakaalia raa'ana tai keitetynä, se on arvokas lisä tasapainoiseen ruokavalioon. 19659002] “Kuuntele parsakaaliasi, ja se kertoo sinulle kuinka se syö.” ~ Anne Lamott

 parsakaalin terveyshyödyt

 parsakaalin terveyshyödyt

Vihjeitä parsakaalin terveyshyötyjen saamiseksi aterioihisi [19659008] Höyrytettyjä parsakaalia on tapa edetä, jos haluat alentaa kolesterolia, koska parsakaalin kuituun liittyvät komponentit kykenevät sitoutumaan ruoansulatuskanavan sappihappojen kanssa keittämisen jälkeen. Kun sitoutumisprosessi alkaa, sappihapot voivat erittyä, mikä johtaa kolesterolitasojen alenemiseen. Vaikka raa'alla parsakaalilla on joitain suuria etuja, sillä on vähemmän vaikutusta kolesteroliin.

Varmista, että vältä parsakaalin ylikypsistämistä, koska keittoprosessi tuhoaa noin puolet hyödyllisistä aineista. Haluat myös olla poissa parsakaalin mikroaaltouunista, koska sen uskotaan poistavan arvokkaita ravintoaineita.

Paras tapa valmistaa parsakaali on höyryttää sitä kevyesti muutaman minuutin ajan. Se muuttuu kirkkaanvihreäksi, mutta on silti hiukan kiinteää.

 • Lisää parsakaali-floretteja ja hienonnettuja varret sekoitusperunoihin.
 • Lisää parsakaali kotitekoisiin keittoihin ja muhennoksiin.
 • Ota pasta oliiviöljyllä, pinjansiemenillä.
 • Voit syödä parsakaalia raa'ana tai kevyesti höyrytettynä upottamalla tai kaada sen päälle oliiviöljy-sitruunakastiketta.
 • Lisää hienonnettu kevyesti höyrytettyjä parsakaalia pastasalaattiin.
 • Sosetettu keitetyt parsakaali ja lisää valitsemasi mausteet yksinkertaisen, herkullisen keiton luomiseksi.
 • Tai yksinkertaisesti höyryä yhdessä muiden vihannesten kanssa ruskean riisin tai quinoan tai hirssin tai tattarin kanssa. Tee kastike jatkamaan sitä kuten yksi suosikkini kastikkeistani: maapähkinävoikastike inkiväärillä tai maukas Tahini-kermakastike tai Miso-kastike.

Nyt saadaan joitain parsakaalin terveyshyötyjä joihinkin resepteihin.

Herkullinen parsakaali Reseptit sinulle

 emäksiset höyrytetyt vihannekset emäksiset höyrytetyt vihannekset emäksiset höyrytetyt vihannekset aterioillesi

parsakaali-riisisalaatti – täydellinen ja terveellinen salaatti, joka on helppo valmistaa.

alkalinen höyrytetty vihannes Ateria – Jotkin alkalisten höyrytettyjen vihannesten lisääminen ateriasi on erittäin terveellinen tapa edetä. Ensinnäkin, syöt monia superruokia. Lisäksi luodaan tasapainoinen ateria näillä alkalista muodostavilla vihanneksilla.

Kiinalaiset vihannekset – Tässä on minun versioni herkullisista kiinalaisista vihanneksista, jotka ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Tämä on loistava ruokalaji tarjoillaan kiinalaisessa uudessa vuodessa tai mihin tahansa päivään! Pidän erityisen kiinalaisesta parsakaalista, jota kutsutaan gai lanksi, jonka saan kiinalaisesta supermarketista.

Tehokas anti-inflammatorinen kasvispata – Tämä on erittäin ravitseva muhennos 4: stä 12: sta suosituimmasta anti-inflammatorisesta ruoasta. Se on helppo valmistaa.

Muut risteysvihannesreseptit

 jyvättömät täytteet jyvättömät täytteet namia jyvättömiä täytteitä kukkakaalia ja sieniä kanssa

namia jyvättömiä täytteitä Kukkakaali ja sienet – Tämä viljaton täyte on niin herkullinen, että jopa ne, jotka ajattelevat heidän tarvitsevan leipätäytettä, nauttivat siitä. Tämä resepti on hyvä gluteenittomille syöjille ja myös paleo-ruokavaliolle.

Brussels Sprout Salaatti – Tämä on erittäin helppo valmistaa salaatti ja erittäin ravitseva. Voit lukea kuinka terveet ruusukaalit ovat 5 syytä rakastaa ruusukaalia.

Paahdettuja ruusukaalia pekaanipähkinöiden ja karpaloiden kanssa – tämä on poikkeuksellisen maukas ruokalaji, joka sopii juhlaateriaan. Brussel-itujen paistaminen rapeaksi poistaa rikin hajun ja maun.

Haudutettu lehtikaali on herkullista illalliselle – Kaalin haudutettu aterian lisäys on niin hyvä. Sen lisäksi, että tein itse ruokaa, kuten alla olevassa reseptini, panin kaalia keittoihin ja sekoitusperunoihin.

Kukkakaali-pähkinäsalaatti – tämä kaalisalaatti on niin täyttöä. Lisäksi se sisältää runsaasti ravinteita ja sisältää erilaisia ​​vihanneksia, jotka tekevät siitä myös sinulle erittäin hyvää.

100+ superruokaa

opi lisää joistakin terveellisimmistä kasvisruoista, joita haluat aina olla ruokakomeroissasi. tai kasvaa kannellasi.

LUE: Superruoat – Yli 100 terveellisempää ruokaa, jotka sinun tulisi pitää ruokavaliossasi, ja oppia lisää monista superruoista, joita meidän mielestäsi pitäisi olla ruokavaliossasi. [19659105]