Latest

Korjaa vaurioituneet mitokondriat ja vähentä väsymystä jopa 45%

Korjaa vaurioituneet mitokondriat ja vähentä väsymystä jopa 45%

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että NT Issue® voi todella tukea vaurioituneiden solukalvojen korjaamista – vähentää siten solujen biologista ikää ja palauttaa mitokondrioiden kyky tuottaa energiaa.

Tämä on totta, johtuvatko väsymys tai energian puute kroonisesta sairaudesta, kuten ME / CFS, fibromyalgiasta tai Lymen taudista, kemoterapian sivuvaikutuksesta vai yksinkertaisesti seurauksena ikääntymisestä.

Vakavasti tehdyillä tutkimuksilla. väsyneet potilaat kussakin näistä populaatioista osoittivat, että NT-tekijä voi tukea väsymystason vähentämistä jopa 45%. (1-Three, 7)

NT-tekijän takana oleva tarina

John Casey, Nutritional Therapeuticsin presidentti. , Inc., oli NT Factorin kehityksen veturina. Casey uskoi, että uusia sairauksia oli syntymässä suurelta osin elintarviketuotannon muutosten vuoksi. Hän selitti, että Yhdysvaltojen kongressin ravitsemuskomissio perusti meidät vuonna 1977 vähärasvaiseen, hiilihydraattisiin ruokavalioihin, jolla on ollut tuhoisa vaikutus ihmisten terveyteen. NT-tekijää pidettiin siltana siltana vanhan ja nykypäivän nykyaikaisen ruokavalion terveellisempien ruokavalioiden välillä.

Casey totesi, että nykyaikaisen ruokavalion perustavanlaatuinen ongelma on, että se johtaa vuoto-suoli-oireyhtymään, kandidiaasiin (hiivan liikakasvu) ja muihin maha-suolikanavan ongelmat, jotka puolestaan ​​estävät ravinteiden asianmukaista imeytymistä ja hyödyntämistä. Etsiessään tapaa korjata tämä ongelma, hän katsoi luontoa. Missä luonnossa tämä ongelma ratkaistaan? Äidin maidossa tietysti. Joten äidinmaidosta tuli suunnitelma NT-tekijän kehittämiselle.

Tärkeä osa äidinmaitoa on fosfoglykolipidit (joita kutsutaan myös glyfosfolipideiksi). Fosfoglykolipidit ovat erityinen rasvatyyppi ja ne muodostavat merkittävän osan solumembraanien rakenteesta.

. Mutta nämä fosfoglykolipidit tarvitsevat vieraanvaraisen ympäristön mahassa ja maha-suolikanavassa voidakseen käyttää niitä oikein. Joten sen lisäksi, että NT-tekijä on rikas fosfoglykolipidilähde, se myös formuloitiin tuottamaan molemmat:

 • Ystävälliset bakteerit (bifido- ja laktobacillus -bakteerit) tarvittiin pitämään maha-suolikanava kunnolla toiminnassa,

 • ja tarvittavat kasvualustat. ruokkiakseen hyviä bakteereja, jotta ne voivat siirtää kolonisaatioon.

Bonus löytö – solukalvojen korjaus

Vaikka alkuperäisenä tavoitteena oli korjata vähemmän kuin ihanteellisesta ruokavaliosta johtuvat maha-suolikanavan ongelmat, tutkijat löysivät pian uuden mielenkiintoisen hyödyn. He havaitsivat, että NT-tekijä tukee myös solukalvojen korjaamista – ei useless maha-suolikanavassa, vaan koko kehossa. (Three)

Kuinka NT-tekijä toimii solukalvojen korjaamiseksi

NT-faktoriformulaatio on suunniteltu erityisesti niin, että fosfoglykolipidit vastaavat ihmisen solukalvoa, eivätkä niitä pilkota, vaan pystyvät sen sijaan pääsemään ehjänä ruoansulatuskanavan seinämään. Kun he ovat siellä, he menevät töihin korjaamaan solukalvojen vaurioita.

Vanhetessamme tai kehittyessäsi erilaisia ​​sairauksia oksidatiivinen stressi tuottaa vapaita radikaaleja, jotka tuhoavat solukalvoja ja aiheuttavat kirjaimellisesti reikiä soluihimme. Solumembraani koostuu pääasiassa rasvoista, joissa on jonkin verran proteiineja. Kun NT-tekijän fosfoglykolipidit pääsevät solukalvoon, ne täyttävät ja sulkevat mahdolliset reiät. Tämä mahdollistaa solun toimimisen jälleen kerran niin kuin sen tarkoitetaan.

Fosfoglykolipideillä on oma energiansaanti, jokaisella on paristomainen rakenne positiivisella ja negatiivisella varauksella. Tämän vuoksi, kun tämäntyyppinen lipidi levitetään solukalvoa vasten, se pakottaa itsensä luonnollisesti kalvoon. Siksi fosfoglykolipidit eivät vaadi potilaan energiaa päästäkseen kehoon – tärkeä ominaisuus henkilöille, jotka jo kärsivät voimakkaasta väsymyksestä.

 • Kun fosfoglykolipidit joutuvat kehoon, he työskentelevät ensin korjaamaan mahan limakalvon solut. ja ruoansulatuskanava.

 • Kun tämä on suoritettu, ne voivat sitten alkaa virrata ruuansulatusjärjestelmän läpi muihin kehon soluihin, saavuttaa ja korjata lopulta kehon kaikki solut – aivoista varpaisiin. [19659019] Koska solukalvo on kaiken ravinnon portti ja entsyymien, energian, proteiinien, hormonien jne. Tuotantopaikka, solumembraanin korjaaminen asettaa kehon muun toiminnan toimimaan paremmin.

  NT-tekijä mahdollistaa kaikki muut ravintoaineet toimivat paremmin, koska se korjaa solukalvoja. Tämä parantaa kehon kykyä ottaa ravitsemusta ja päästä eroon jätteistä tehokkaammin.

  Kuinka NT-tekijä auttaa vähentämään väsymystä

  Kun henkilö kokee kroonista väsymystä, johtuuko se sairaudesta, syöpähoidon sivuvaikutus tai ikääntyminen, mitokondriat toimivat useless 40–60 prosentilla kapasiteetista. Kaikkien tarvittavien tärkeiden toimintojen ajamiseen ei ole riittävästi energiaa – niihin voi kuulua ajattelua, liikettä, lihastoimintoa ja muuta tarvittavaa toimintaa.

  Mitokondriat toimivat kuin pienet paristot parissamme, tarjoamalla kehomme tarvitsemaa energiaa. ME / CFS: n (myalginen enkefalomyeliitti / krooninen väsymysoireyhtymä), fibromyalgian, kroonisen Lymen taudin ja muiden neurodegeneratiivisten sairauksien kanssa mitokondriokalvo vaurioituu, mikä aiheuttaa sen vuotamisen. Miksi? Koska tärkeä osa solukalvon toimintaa on tarjota eristys mitokondrioille. Hyvä vertailu on akun ympäröivä eristys. Jos poistat akun eristyksen, se tyhjenee erittäin nopeasti. Sama asia tapahtuu mitokondrioilla.

  mitokondrioni

  Jokainen mitokondrio koostuu sisä- ja ulkokalvosta. Sisemmässä kalvossa ruoka, vesi ja happi muuttuvat adenosiinitrifosfaatiksi (ATP), joka toimittaa energiaa kaikille soluillesi. Siellä syntyy myös ikääntymistä ja sairauksia ajavia vapaita radikaaleja. Kun NT-tekijän fosfoglykolipidit työnnetään mitokondrioihin kalvon korjaamiseksi, kalvoa vaurioittavien vapaiden radikaalien tuotanto hidastuu tai pysähtyy. Siten fosfoglykolipidit optimoivat mitokondrioiden kyvyn tuottaa energiaa.

  NT-tekijän fosfoglykolipidien kyky tukea mitokondriaalisten kalvovaurioiden korjaamista osoitettiin visuaalisesti vuonna 2003 tehdyssä tutkimuksessa. Potilaiden mitokondriat, joilla oli kohtalaisen vaikea väsymys, eristettiin ja heille annettiin fluoresoivaa väriainetta, nimeltään Rhodomine-123. Mitä terveempi solu on, sitä enemmän väriainetta se vie ja sitä kirkkaammin se syttyy. Ensimmäisenä päivänä mitokondrioiden valoisuus oli heikko, mutta sen jälkeen kun NT-tekijää otettiin 60 vuorokautta, ne valaistettiin kirkkaasti, mikä osoitti, että mitokondriat on korjattu. (3)

  Useat testit, jotka on tehty sekä keskipitkällä että voimakkaasti väsyneellä potilaalla, ovat osoittaneet. että NT-tekijä voi tukea väsymyksen vähentämistä jopa 45% ja mitokondrioiden toiminnan lisääntymistä 35%. (1, Three-5)

  Ei. osallistujien lukumäärä keski-ikä Tutkimuksen kesto Väsymyksen vähentyminen
  34 50 eight viikkoa 45,5%
  20 68 12 viikkoa 35,5%
  15 44 8 viikkoa 43,1%

  Vuonna 2010 American Nutraceutical Associationin julkaisu julkaisi tutkimuksen, jossa 67 osallistujaa, joilla oli krooninen väsymys NT-tekijä B-vitamiinikompleksilla yhden viikon ajan. Useless sen viikon kuluttua heidän väsymyksensä oli jo vähentynyt keskimäärin 36,8%. (6)

  Mikä tekee Mitochondria IgniteTM: stä NT® Factor Ainutlaatuisen?

  ProHealthin Mitochondria Ignite with NT Factor erottuu maailman ravintolisät. Se on ainutlaatuinen sekoitus ravinteita, mukaan lukien antioksidantit, fosfoglykolipidit, probiootit, vitamiinit, mineraalit ja aminohapot, jotka toimivat yhdessä tukemaan vaurioituneiden solukalvojen korjaamista ja terveen mitokondrion toiminnan palauttamista.

  Mitokondrian tähti sytyttää NT: llä. Tekijä on tietysti NT-tekijä. On olemassa useita ominaisuuksia, jotka tekevät NT-tekijästä toisin kuin mikään muu ravintolisä:

  • NT-tekijän fosfoglykolipidit ovat ainutlaatuinen ote, joka vastaa ihmisen solumembraaneja. Siksi he pystyvät työntämään itsensä solukalvoihin.

  • NT-tekijä koostuu useless ruoasta ja elintarvikkeiden komponenteista.

  • NT-tekijän fosfoglykolipidit ovat hapettumattomia lipidejä. Monet terveyskaupoista ostetut ravintolähteet ja tuotteet sisältävät hapettuneita lipidejä, joita ei voida käyttää solumembraanien korjaamiseen.

  • NT Factorin fosfoglykolipidit ovat suojattuja, joten ne eivät hapetu ja tuhoa ruuansulatuksen kautta.

  • NT-tekijä on luonnollinen Ihmisruumis. Kaikki luonnontuotteet eivät ole – ne voivat olla esimerkiksi luonnollisia kasvilähteitä, mutta eivät välttämättä luonnollisia ihmiskeholle.

  • NT Factor on ainoa kliinisissä tutkimuksissa osoitettu tuote, joka tukee vaurioituneiden solukalvojen korjaamista. [19659010] NT-tekijä on osoitettu kliinisissä tutkimuksissa tukevan menestyksekkäästi väsymystä.

  • NT-tekijä on ilmoittanut väsymystutkimuksissa hyödyistä suurimmalle osalle sitä käyttäneistä.

  Yhteenvetona

  NT-tekijä tukee vaurioituneiden korjaamista. solumembraanit ja solun toiminnan palauttaminen – etenkin solujen energiaa tuottavien komponenttien eli mitokondrioiden. Tämä voi johtaa merkittävään paranemiseen ihmisillä, joilla on kohtalainen tai vaikea väsymys.


  Karen Lee Richards on ProHealthin päätoimittaja. Itse fibromyalgiapotilaana hän perusti voittoa tavoittelemattoman organisaation, joka tunnetaan nyt nimellä Nationwide Fibromyalgia Affiliation (NFA), ja toimi sen varapuheenjohtajana kahdeksan vuotta. Hän oli myös Fibromyalgia AWARE: n, ensimmäisen täysvärisen, kiiltävän lehden, joka on omistettu FM: lle ja muille näkymättömille sairauksille, päätoimittaja. Poistuttuaan NFA: sta, Karen toimi fibromyalgian ja kroonisen väsymysoireyhtymän oppaana New York Occasions -sivustolla About.com ja sitten kahdeksan vuoden ajan kroonisen kivun terveysoppaana HealthCentral Networkille.


  Viitteet:

  1. Nicolson GL, et ai. Lipidikorvaus- ja antioksidanttiraviterapia mitokondrioiden toiminnan palauttamiseksi ja väsymyksen vähentämiseksi kroonisen väsymysoireyhtymän ja muiden uuvuttavien sairauksien yhteydessä. Lehti kroonisen väsymyksen oireyhtymä. 2006 syyskuu; 13 (1): 57-68. doi.org/10.1300/J092v13n01_06

  2. Nicolson GL. Lipidikorvaus / antioksidanttihoito lisäravinteena syöpähoidon haittojen vähentämiseksi ja mitokondrioiden toiminnan palauttamiseksi. Pathology Oncology Research 2005 11 (3): 139-144. Kokoteksti PDF

  3. Agadjanyan M, et ai. Ravintolisä (NT Factor ™) palauttaa mitokondrioiden toiminnan ja vähentää kohtalaisen vakavaa väsymystä ikääntyneillä koehenkilöillä. Journal of Persistent Väsymysoireyhtymä 2003 tammikuu; 11 (3): 23-36. doi.org/10.1300/J092v11n03_03

  4. Nicolson GL. Lipidikorvaus lisäaineena kroonisen väsymyksen, ikääntymisen estämisen ja mitokondrioiden toiminnan palauttamisen hoidossa. American Nutraceutical Associationin lehti 2003, kesä; 6 (Three): 22-28. Kokoteksti

  5. Ellithorpe RR, et ai. Väsymyksen vähentäminen ravintolisäaineella, joka sisältää glyfosfolipidejä. American Nutraceutical Associationin lehti 2003, talvi; 6 (1): 23-28. Kokoteksti PDF

  6. Nicolson GL, et ai. Lipidikorvaushoito glykofosfolipidi-antioksidantti-vitamiinivalmisteella vähentää merkittävästi väsymystä yhden viikon sisällä. American Nutraceutical Associationin lehti 2010; 13 (1): 10-14. Kokoteksti

  7. Nicolson GL, et ai. Lipidikorvaushoito glyfofosfolipidiformulaatiolla NADH: n ja CoQ10: n kanssa vähentää merkittävästi väsymystä hoitamattomilla kroonisilla väsyneillä sairauksilla ja kroonista Lymen tautia sairastavilla potilailla. International Journal of Medical Drugs, osa 3, nro 3 (2012). doi: 10.4236 / ijcm.2012.33034

  ___
  Huomaa: FDA ei ole arvioinut näitä tietoja. Se on yleinen eikä sitä ole tarkoitettu estämään, diagnosoimaan, hoitamaan tai parantamaan mitään ehtoja, sairauksia tai sairauksia. On erittäin tärkeää, että et tee mitään muutoksia terveydenhuoltosuunnitelmasi tai terveyden tukijärjestelmääsi tutkimatta ja keskustelematta siitä yhteistyössä ammatillisen terveydenhuollon tiimisi kanssa.